UA-123158002-1

ارگانیک

قوانین کشاورزی ارگانیک

قوانین کشاورزی ارگانیک

کشاورزی ارگانیک تنها روش تولید مواد غذایی است که توسط قوانین اتحادیه‌ی اروپایی مدیریت می‌شود: قوانین شورا (EEC) به شماره‌ی ۹۱/۲۰۹۲ بر روی تولید ارگانیک محصولات کشاورزی، اخبار و اطلاعات مربوط به مواد غذایی و فرآورده‌های کشاورزی مربوط می‌شود قوانین کشاورزی ارگانیک ، موارد تولید، برچسب‌زنی، نظام بازرسی و واردات از کشورهای جهان سوم را نیز دربر می‌گیرد. قوانین کشاورزی ارگانیک مریوط به برچسب‌زنی در بند ۵ آمده است: برچسب‌زنی و تبلیغات یک محصول کشاورزی از لحاظ قانونی فقط درجایی که همه‌ی شرایط این مقررات برآورده شود انجام می‌گیرد. عبارات زیر به‌طور ویژه مورد استفاده قرار می‌گیرد: “حاصل کشت ارگانیک، حاصل کشاورزی ارگانیک”.

ده علت برای رفتن به سمت کشاورزی ارگانیک

۱-محصولات ارگانیک استانداردهای بیشتری دارند:

گواهینامه های محصولات ارگانیک، به عنوان بیمه هایی است که در تولید این محصولات از مواد شیمیایی و سمی استفاده نشده است.

۲-طعم غذاهای ارگانیک بهتر است:

گیاهان تولید شده به روش ارگانیک سالم تر بوده و به عنوان غذاهای خوشمزه تر برای تغذیه انسان و حیوانات می تواند بکار رود.

آنچه باید راجع به ارگانیک بدانید…

آنچه باید راجع به ارگانیک بدانید این است که  کشاورزی ارگانیک در راستای توسعه پایدار کشاورزی بوده و به مجموعه ای از عملیات گفته می شود که با هدف کاهش مصرف نهاده های غیر طبیعی به اجرا در می آید و در آن مصرف کود و سموم شیمیائی ، مواد نگهدارنده سنتز شده ، داروهای شیمیائی ، ارگانیسم های تولید شده به روش مهندسی ژنتیک و پساب ها کنار گذاشته می شود.

هم اکنون بیش از سه دهه از توجه جهانی به موضوع حفاظت محیط زیست و حدود دو دهه از مباحث پیرامون توسعه پایدار می گذرد . قبل از این ایام ، در تمامی پروژه های توسعه ، صرفاً دیدگاه اقتصادی و ایجاد در آمد و بازده اقتصادی بیشتر ، مد نظر بود . لیکن در دهه ۱۹۷۰ میلادی این ذهنیت در افکار سیاستگذاران و برنامه ریزان توسعه مطرح گردید که این گونه روند رشد اقتصادی نهایتاً منجر به تخریب محیط زیست، نابرابری اجتماعی، کاهش منابع و… می شود و جبران این معضلات در دراز مدت موجب ضررهای فراوان اقتصادی خواهد شد.

غذا و میوه ارگانیک چیست؟

درباره غذا و میوه‌ ارگانیک چه می‌دانید؟

یافته‌های جدید دانشمندان در واقع تأییدی بر این باور قدیمی است که هر چیزی طبیعی‌اش بهتر است. بر اساس مطالعه‌ای ۱۰ ساله که گوجه‌فرنگی‌های ارگانیک و انواع معمولی را مقایسه کرده، محققان دریافته‌اند که میزان مواد مغذی و آنتی اکسیدان‌هایی مثل فلانوئیدها در انواع ارگانیک، دو برابر بیشتر از انواع معمولی است. اما این محصولات غذایی ارگانیک چه هستند که در سال‌های اخیر این همه درباره آنها جار و جنجال شده؟