UA-123158002-1
برداشت پیاز

برداشت پیاز از مزارع تحقیقاتی- تولیدی گوکرن

برداشت پیاز از مزارع تحقیقاتی- تولیدی گوکرن

برداشت پیاز از مزارع تحقیقاتی- تولیدی گوکرن در مهر ماه ۱۳۹۲ آغاز شد.

درفرآیند تولید این محصول از سموم و کودهای شمیایی خودداری شده و میتوان پیاز تولیدی را در زمره ی محصولات سالم جای داد.

برای تقویت خاک و تامین عناصر غذایی از کود دامی پوسیده و چای کمپوست استفاده شده است ، و همچنین این محصول ، به دلیل اعمال مدیریت های صحیح در مزرعه ، دچار آفت زدگی و بیماری های خاص نگردیده و به کار بردن آفت کش ها را منتفی نموده است.

درج شده در: اخبار و رویدادها
برچسب ها: , , , , , ,