کشاورزی ارگانیک

۲۵ درصد زمین‌های کشاورزی در اتحادیه اروپا به کشاورزی ارگانیک اختصاص می‌یابد.

تصمیم تازه اتحادیه اروپا؛ ۲۵ درصد زمین‌ها به کشاورزی ارگانیک اختصاص می‌یابد:

وزرای کشاورزی کشورهای عضو اتحادیه اروپا دوشنبه تصمیم گرفتند دست کم ۲۵ درصد از زمین های کشاورزی در ۲۷ کشور عضو را به کاشت محصولات ارگانیک اختصاص دهند.

در حال حاضر تنها ۸.۵ درصد از زمین‌های کشاورزی در اتحادیه اروپا ارگانیک هستند.

یانوش ووچیچوفسکی، کمیسر کشاورزی اتحادیه اروپا با اعلام این مطلب در کنفرانس خبری گفت:‌ « به جز اختصاص ۲۵ درصد زمین‌های کشاورزی به روش‌های کاشت سبز و ارگانیک باید صنعت پردازش مواد غذایی ارگانیک را نیز گسترش دهیم.»

او تأکید کرد که کشاورزان با حمایت‌‌هایی که از سوی کمیسیون اروپا صورت می‌گیرد از این پس می‌توانند «تنوع از دست رفته محصولات کشاورزی» در جای جای اروپا را از نو زنده کنند.

کمیسیر لهستانی اتحادیه اروپا گفت که اطمینان نداشته تمام ۲۷ کشور از رویکرد سبز کمیسیون استقبال کنند و این حمایت‌ها نشان می‌دهد «تمام ۲۷ کشور عضو یک استراتژی ملی» برای گام برداشتن بسوی زیست محیطی سالم‌تر دارند.

یکی از اصلی‌ترین فواید کشاورزی ارگانیک کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای است و از آن به عنوان یکی از عوامل مبارزه با بحران‌های زیست محیطی و تغییرات اقلیمی یاد می‌شود.

کمیسیون اروپا قصد دارد از این پس روی تمام محصولات ارگانیک تولید شده در اتحادیه اروپا برچسب ارگانیک مشترک و واحدی را در دستور کار قرار دهد.

یانوش ووچیچوفسکی، با تایید این موضوع می‌گوید که برای «بهبود روند تولیدات محصولات ارگانیک» سعی و تشویق‌های گسترده‌ای صورت خواهد گرفت. از جمله حمایت‌های مالی از کشاورزانی که مایل به استفاده از روش‌های سبز و ارگانیک برای تولید محصولات خود هستند.

ووچیچوفسکی خاطرنشان کرد که همزمان دولت‌ها تشویق می‌شوند که مواد غذایی ارگانیک را در رژیم‌های غذایی شهروندان بگنجانند.

فروش محصولات کشاورزی ارگانیک طی یک دهه اخیر دراروپا دو برابر شده است. هر شهروند اروپایی به طور میانگین دست کم ۸۴ یورو سالانه صرف خرید محصولات کشاورزی ارگانیک می‌کند.

منبع: www.bioecoactual.com

خبرگزاری گوکرن

درج شده در: اخبار و رویدادها, اخبار و مطالب