UA-123158002-1
کودهای شیمیایی
عناصر غذایی

اثرات نامطلوب کودهای شیمیایی

کودهای شیمیایی کشاورزی با آغاز بهره گیری از تکنولوژی انقلاب سبز و در دنیای پیشرفته امروز به استفاده مداوم از کودهای شیمیایی و آفت کشهای مصنوعی وابسته شده است. مصرف کودهای شیمیایی در ایران از سال 1325 با وارد کردن انواع کودهای شیمیایی آغاز شد. ابتدا تعادل نسبتاً مناسبی بین...
هیومیک اسید
عناصر غذایی

هیومیک اسید

هیومیک اسید هیومیک اسید (کودهای هیومیکی) : امروزه استفاده از کودهای شیمیایی به دلیل آثار مخرب و زیانبار آنها بر روی محیط زیست در حال منسوخ شدن است به همین دلیل هیومیک اسید در سراسر جهان مورد توجه خاص قرار گرفته است و در صنعت و کشاورزی کاربردهای متنوع و...
عناصر غذایی

کمبود اکسیژن در سیب زمینی

کمبود اکسیژن در سیب زمینی Oxygen Dificiency کمبود اکسیژن در سیب زمینی : نیاز غده ها به اکسیژن دردمای صفردرجه سانتی گراد نسبتا بالاست ودردمای 5 درجه سانتی گراد این نیازبه حداقل می رسد. این نیازتا 16 درجه سانتی گراد افزایش می یابد ودردمای 25 درجه سانتی گراد وبالاتر، نیازغده...