UA-123158002-1

مزارع و باغات

واحد مهندسی تولید و خدمات کشاورزی گوکرن مجري طرح‌هاي ارگانيك، فعال در زمینه تولید محصولات کشاورزی سالم و ارگانیک می باشد و مزارع تحقیقاتی- تولیدی خود را با تکیه بر هدف ارتقاء سلامت جامعه و عدم استفاده از کودها و سموم شیمیایی و جایگزینی نهاده های ارگانیک، بیولوژیک و آفت‌كش‌هاي طبيعي با پایه های زیستی راه‌اندازی کرده که در این مزارع کلیه ی عملیات کاشت، داشت و برداشت و به طور کلی پروسه‌ی تولید تحت کنترل و نظارت مستقیم کارشناسان و متخصصین مجموعه می باشد و محصولات متعددی نظیر سبزي و صيفي، حبوبات، غلات و گياهان دارويي و … را توليد و روانه بازار می نماید.
نقش کشاورزي ارگانيک چه در کشاورزي و چه در فرآوري و چه در توزيع يا مصرف، پايداري و افزايش سلامت اکوسيستم ها و ارگانيسم ها از کوچکترين مخلوقات در خاک تا انسان مي باشد.

مزارع شرکت گوکرن:

  1. مزرعه تحقیقاتی اصفهان
  2. مزرعه تحقیقاتی- تولیدی خمینی شهر
  3. مزرعه تولیدی فریدن
  4. مزارع تحت پوشش

مزرعه شماره ۱ گوکرن

موقعیت جغرافیایی: اصفهان
شرایط کشت و تولید: فضای باز، گلخانه
وضعیت آب و هوایی: گرم و خشک
مساحت زیر کشت: ۳ هکتار
تعداد سایت های تحقیقاتی: ۸ عدد

منبع تامین آب: چاه
روش آبیاری: قطره ای و غرقابی

محصولات باغی و زراعی:

  • غلات و حبوبات (Cereals/Grains) : گندم، جو، ذرت
  • گیاهان دارویی (Medicinal plants) : نعناع فلفلی
  • سبزیجات میوه‌ای و جالیزی (Cucurbit & fruit) : گوجه‌فرنگی، خیار، بادمجان، فلفل دلمه و قلمی، بامیه
  • سبزیجات برگی (Leafy vegetables) : اسفناج، جعفری، ریحان
  • سبزی های تيره كلم‌سان (Cole crops) : كلم پیچ، گل کلم، كلم پيچ، کلم بروکلی، کلم بروکسل

محصولات دامی: –

این مزرعه جایگاهی است برای پیاده سازی و دستیابی به روش های تولید محصولات سالم و ارگانیک اعم از سبزی و صیفی جات.
با بهره وری از تجارب کشاورزی سنتی و تلفیق آنها با کشاورزی مدرن، تمامی عملیات کاشت، داشت و برداشت با حضور و نظارت مستقیم کارشناسان کشاورزی صورت می گیرد.
قابل ذکر است که محصولات کشت شده در این مزرعه متناسب با فصل زراعی و همچنین با توجه به اهمیت تناوب زراعی متفاوت می باشد.
در فرآیند تولید این محصولات هیچ گونه کود و سم شیمیایی استفاده نمی شود و استفاده از کودهای آلی، خاک ورزی نیمه حفاظتی، کشت مخلوط، طرح آبیاری قطره ای و غرقابی، استفاده از ارقام مقاوم به بیماری از روش های مدیریتی در این مزرعه می باشد.

همچنین اعمال مدیریت تلفیقی آفات (IPM) ، استفاده از جلب کننده های آفات مانند کارت زرد و تله های فرمونی، استفاده از روش های کنترل بیولوژیک (به طور مثال: کنترل بیولوژیک علیه آفت مینوز برگ گوجه فرنگی با استفاده از باکتری باسیلوس تورینژینسیس (BT) )، استفاده از کنترل طبیعی برای مبارزه با آفت به وسیله ی حمایت از دشمن طبیعی آن (کفشدوزک ۷ نقطه ای) از روش های کنترل در طرح های اجرا شده در این مزرعه می باشد و در صورت لزوم برای مبارزه با علف های هرز از روش مکانیکی استفاده می گردد.

لذا جهت آشنایی مردم با روش های تولید صیفی جات بدون استفاده از سموم شیمیایی و علف کش ها، فرهنگ سازی استفاده از محصولات سالم و ارگانیک، بیان مشکلات کشاورزی رایج و ارگانیک، لمس طبیعت، بهره وری از لذت گردش در مزرعه ارگانیک و به طور کلی آشنایی با این معقوله، بازدیدهای متعددی برای عموم مردم برگزار می گردد.

مزرعه شماره ۲ گوکرن

مزرعه شماره (۲)

موقعیت جغرافیایی: اصفهان – شهرستان خمینی شهر
شرایط کشت و تولید: فضای باز، گلخانه
وضعیت آب و هوایی: گرم و خشک
مساحت زیر کشت: ۱۰ هکتار
تعداد سایت های تحقیقاتی- تولیدی: ۱۱ عدد

منبع تامین آب: چاه
روش آبیاری: قطره ای و غرقابی

محصولات باغی و زراعی:

  • غلات و حبوبات (Cereals/Grains) : گندم، جو، ذرت، لوبیا
  • گیاهان دارویی (Medicinal plants) : نعناع فلفلی، تره فرنگی و…
  • سبزیجات میوه‌ای و جالیزی (cucurbit & fruit) :گوجه‌فرنگی، خیار، بادمجان، فلفل دلمه و قلمی،کدو خورشتی و حلوایی، بامیه
  • سبزیجات برگی (leafy vegetables) : کاهو، اسفناج، جعفری، ریحان، ترخون، شوید، شنبلیله، تره، شاهی، نعناع
  • سبزی‌های ريشه‌ای و غده ای (Root & Tuber crops) : سیب زمینی، هويج، چغندر لبويی، شلغم، تربچه
  • سبزی‌های پيازی (Bulb crops) : پياز، تره ایرانی
  • سبزی های تيره كلم‌سان (Cole crops) : گل کلم، كلم پيچ

محصولات دامی:

در این مزرعه علاوه بر کشت محصولات در فضای باز و گلخانه، از روش کشت زیر پلاستیک هم بهره برده می شود. کشت زیر پلاستیک باعث صرفه جویی در مصرف آب و جلوگیری از تبخیر و حفظ رطوبت خاک، همچنین خفگی علف های هرز در زیر پلاستیک می شود.

کلیه ی عملیات کشت و کار در این مزرعه با حضور مستقیم و مداوم کارشناسان کشاورزی صورت می گیرد. متخصصین با اعمال مدیریت تلفیقی آفات(IPM) و به کارگیری روش های پیشگیری، از بروز بیماری در مزرعه، حمله ی آفات و رشد بی رویه ی علف های هرز جلوگیری به عمل می آورند و در صورت مواجه شدن با آفت و بیماری، برای مبارزه از آفت کش ها و نهاده های ارگانیک و با پایه های زیستی و بیولوژیک استفاده می نمایند. برای از بین بردن علف های هرز گاها به روش های مکانیکی متوصل می شوند.

می توان یادآور گشت که محصولات کشت شده در این مزرعه متناسب با فصل زراعی و با توجه به اهمیت تناوب زراعی متفاوت می باشند.

همچنین در جهت آشنایی مردم با روش های تولید صیفی جات بدون استفاده از سموم شیمیایی و علف کش ها، فرهنگ سازی استفاده از محصولات سالم و ارگانیک، بیان مشکلات کشاورزی رایج و ارگانیک، لمس طبیعت ، بهره وری از لذت گردش در مزرعه و به طور کلی آشنایی با معقوله ارگانیک، بازدیدهای متعددی برای عموم مردم صورت داده می شود.

مزرعه شماره ۳ گوکرن

موقعیت جغرافیایی: اصفهان – شهرستان فریدن
وضعیت آب و هوایی: سرد و خشک
مساحت زیر کشت: ۱۳ هکتار
تعداد سایت های تولیدی: ۶ عدد

منبع تامین آب: چاه
روش آبیاری: بارانی

محصولات زراعی:

  • غلات (Grains) :گندم، جو
  • سبزی‌های ريشه‌ای و غده ای (Root & Tuber crops) : سیب زمینی
  • گیاهان دارویی (Medicinal plants) : خاکشیر
  • گیاهان علوفه ای

محصولات دامی: شیر، گوشت قرمز

برای اولین بار در استان اصفهان تولید سیب زمینی سالم در این مزرعه صورت گرفت.
تولید محصولات در این مزرعه مطابق با استانداردهای ملی و رعایت حد مجازها می باشد و استفاده از کودهای و نهاده‌های شیمیایی و پرخطر ممنوع است.

به طور مثال براي توليـــد سيب زمينــي ارگانیک به جاي استفـاده از کودهاي شيميايي، از کود دامي کاملا پوسيده و کود سبز و همچنين از باکتريهاي مفيد تثبيت کننده نيتروژن استفاده و براي کنترل آفات و بيماري ها، غده هاي عاري از ويروس و آفت‌کش هاي طبيعي جايگزين سموم شيمیايي می گردد. در صورت لزوم برای مبارزه با علف های هرز از روش مکانیکی استفاده می شود.
قابل ذکر است که تولید و تجاری سازی از اولویت ها و اهداف مهم این مزرعه به شمار می رود.

مزارع و باغات تحت پوشش

کشاورزان و تولیدکنندگان این مزارع مورد اعتماد گوکرن می باشند و در راستای تولید محصولات سالم و ارگانیک از کارشناسان شرکت خدمات دریافت نموده و به نوعی مورد حمایت و تحت پوشش شرکت گوکرن قرار می گیرند. لذا محصول نهایی وارد مجموعه شده و با برند “آبگینه” عرضه می گردد.

این مزارع در اقصی نقاط کشور نظیر استان های اصفهان، کرمان و… بوده و محصولاتی نظیر سیب زمینی، نخود، لوبیا (سفید، قرمز، چیتی)، ماش، عدس، گندم، گردو، بادام، به، سیب درختی در آن مناطق به عمل می آید.

Sorry, no posts matched your criteria.


آخرین اخبار گوکرن