درباره مهندسی تولید و خدمات کشاورزی

درباره مهندسی تولید و خدمات کشاورزی

آمده ایم که بمانیم و ثابت کنیم کشاورز و تولیدکننده ایرانی می تواند محصولی با بهترین کیفیت و سلامت را در خور و شایسته مصرف کننده تولید نماید.

با توجه به ناگفته های نامکشوف اثرات مخرب و جبران ناپذیر سموم و کودهای شیمیایی، استفاده بی رویه برخی کشاورزان و عملکرد ناآگاهانه عده ای از تولیدکنندگانن در فرآیند تولید محصولات کشاورزی و غذایی، واحد مهندسی تولید و خدمات کشاورزی، مطالعات و فعالیت جدی خود را با همت جمعی از کارشناسان و فارغ التحصیلان گرایش های مختلف کشاورزی در سال ۱۳۸۷ جهت اعتلای دانش و فناوری کشاورزی، همچنین گام نهادن در راه بومی‌سازی دانش فنی آغاز نمود.

استفاده بی رویه از سموم و کودهای شیمیایی علاوه بر تولید محصول ناسالم و آلوده کردن محیط زیست (خاک، آب، هوا)، ضرر و زیان اقتصادی و جانی را نیز در پی خواهد داشت.
این واحد، به عنوان یکی از زیر مجموعه های فعال شرکت گوکرن با اتکا به مدیریت نوین در صنعت کشاورزی و بررسی علل عدم سلامت محصولات کشاورزی، به هدر‌ رویی منابع و فاصله گرفتن از کشاورزی پایدار، با هدف افزایش بهره وری خاک و بهینه سازی تولید گام هایی برداشته و زمینه تولید و ارائه خدمات تخصصی در این حوزه را فراهم نموده است.
گوکرن با کندوکاو و جست و جو در سراسر کشور پرنعمت و با سخاوت ایران توانسته مناطقی که پتانسیل تولید محصولات به روش های سالم و ارگانیک، بدون استفاده ازز نهاده های شیمیایی با تکیه بر حفظ آب، خاک و سلامت بشریت دارند را شناسایی نماید و گاها به مناطق بکر و دست نخورده گام نهاده تا محصولاتی ارزنده را از دامان پر مهر طبیعت برگیرد و بر سر سفره های هم میهنانمان آورد.
ارائه خدمات گیاه پزشکی از سال ۱۳۹۰ توسط کارشناسان مربوطه بر مبنای کشاورزی ارگانیک و استاندارد، تجویز نهاده (کود، سم، بذر و…) با پایه های زیستی، ارگانیک و بیولوژیک و یا کودهای شیمیایی کم خطر با دوره های کارنس پایین، همچنین وسایل و تجهیزات کنترل غیر شیمیایی محقق شد.
ضمن آشنایی کشاورزان و باغداران با این نهاده ها و همچنین استفاده‌ی بجا و مناسب آنها، مقدمات لازم برای تولید محصولات ارگانیک و یا سالم دارای حدود مجازز باقیمانده آفت کش ها، کودها و فلزات سنگین فراهم می گردد. با هدف کاهش ورود نهاده های شیمیایی و پرخطر به مزارع و باغات، امید است کشاورز بتواند محصولاتی سالم تولید نماید و با همکاری هم بتوانیم سهمی هرچند ناچیز در جلوگیری از ورود سم بر سر سفره های عموم مردم داشته باشیم.

علف هرز گیاهیست که فوایدش هنوز کشف نشده است…

در راستای تکمیل انجام امور پژوهشی، خدمت رسانی بهتر و سهولت دستیابی به صحت و سقم سلامت محصولات غذایی و کشاورزی اقدام به برقراری همکاری با آزمایشگاه مستقر در پژوهشکده دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان جهت آزمایشات شیمی، میکروبی، آب، خاک، حوزه صنایع غذایی، کود و …. نمودیم.

“کارایی اساس بقا است، اما لازمه موفقیت ثمر بخش بودن آن است”