پرینت

 

کارگروه باغبانی


در ترکیبات میوه‌های ارگانیک هیچ‌گونه اصلاح ژنتیکی صورت نمی‌گیرد و از گازها برای رشد زودرس میوه‌ها استفاده نمی‌شود. به‌همین دلیل رنگ این نوع میوه‌ها طبیعی بوده و نه خیلی پررنگ یا کم‌رنگ‌تر از حد معمول هستند. بافت آنها مناسب و خیلی نرم یا سفت نیست. اندازه‌ی میوه‌ها هم متعادل بوده و طعم و بوی طبیعی و مناسبی دارند، بعلاوه پوست میوه‌های ارگانیک کاملا متناسب با میوه بوده و زیاد ضخیم نیست. از همه مهم‌تر آن که در این نوع محصولات کاهش آلودگی خاک به کودها و سموم موجب باقی ماندن عناصر مفیدی مانند کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم و ویتامینC در سبزی‌ها می‌شود.

فعالیت های کارگروه باغبانی در جهت آموزش وکنترل چگونگی انجام فعالیت‌های مربوط به تولید محصول سالم و ارگانیک توسط کشاورزان وآموزش تمامی مراحل کاشت، داشت وبرداشت محصولات باغی وگلخانه‌ای به تولید کنندگان وکشاورزان به منظورتولید محصولات سالم و درآینده‌ای نزدیک محصولات ارگانیک است.

امید است که با همفکری تمامی همکاران و همیاری کشاورزان عزیز، بتوانیم در تحقق این امر کوشا باشیم.